A

AIA CES Credits
AV Office
Abstract Publication
Academic Affairs
Academic Calendar, Columbia University
Academic Calendar, GSAPP
Admissions Office
Advanced Standing Waiver Form
Alumni Board
Alumni Office
Anti-Racism Curriculum Development Award
Architecture Studio Lottery
Assistantships
Avery Library
Avery Review
Avery Shorts

S

STEM Designation
Satisfactory Academic Progress
Skill Trails
Student Affairs
Student Awards
Student Conduct
Student Council (All Programs)
Student Financial Services
Student Health Services at Columbia
Student Organization Handbook
Student Organizations
Student Services Center
Student Services Online (SSOL)
Student Work Online
Studio Culture Policy
Studio Procedures
Studio-X Global Network
Summer Workshops
Support GSAPP
Close
This website uses cookies as well as similar tools and technologies to understand visitors' experiences. By continuing to use this website, you consent to Columbia University's usage of cookies and similar technologies, in accordance with the Columbia University Website Cookie Notice Group 6
Arch puigjaner xavierzhapansullivan fa21 01 exe2

Interpretive Center in Response to Cultural Displacement by Museum

In response to cultural displacement surrounding the American Museum of Natural History, the interpretive center is placed through transgression along the north side of the Museum. This long structure will address an updated narrative of what the museum has failed to portray. This permeable building allows the visitor to enter the premises in any direction and uses the second and third stories as spaces for the center. Meanwhile, the first story can be used for the public as well; its permeable delineation around the museum serves as a public statement regarding the historical changes that need to be made by the private institution. This project started by studying the cultural displacement of Seneca Village and ended by covering the same social issue that was present in the area by other institutions. Seneca Village plays an important role in the tectonics and inspiration taken place in the design process of this interpretive center.